7400 | S -nKaseiE |
Allergiatutkimukset, puh. 050 448 5262
kemisti Katariina Alagrund: katariina.alagrundhus.fi / 0504272475 ja lääkäri Anna Lempiäinen: anna.lempiainenhus.fi / 040 6411470
Lehmänmaitoallergiaa epäiltäessä. Kaseiini on lehmänmaidon tärkein komponentti.
Seerumi-geeliputki 5 ml
Akkreditoitu menetelmä, mukautuva pätevyysalue. Immunofluorometrinen. Phadia ImmunoCAP.
Akkreditoitu testauslaboratorio T055
3 työpäivässä
KAIKKI | alle 0.35 | kU/l |
Kaseiini on lehmänmaidon tärkein komponentti, jonka allergeenisuus säilyy myös kuumennettaessa. Herkistyminen viittaa maitoallergiaan. Voimakkaasti kaseiiniherkistyneillä on riski saada vaikeita oireita maidosta. Tarvittaessa maitoallergian varmistamiseksi suositellaan valvottua välttämis-altistuskoetta.
(Tieto päivityksestä puuttuu.)
Viimeisin päivitys: 19.04.2024 klo 00:42.