HUS Diagnostiikkakeskus

Tutkimusohjekirjan etusivulle

Ruoka-aineet (fx14), IgE vasta-aineet, seerumista

20447 S -Fx14Ryh

Tiedustelut

Allergiatutkimukset, puh. 050 448 5262

Yhteyshenkilöt

kemisti Katariina Alagrund: katariina.alagrundathus.fi / 0504272475 ja lääkäri Anna Lempiäinen: anna.lempiainenathus.fi / 040 6411470

Näyteastia

Seerumi-geeliputki 5 ml

Menetelmä

Akkreditoitu menetelmä, mukautuva pätevyysalue. Immunofluorometrinen. Phadia ImmunoCAP.

Akkreditoitu testauslaboratorio T055

Tulokset valmiina

3 työpäivässä

Viitearvot

KAIKKI alle 0.35 kU/l

Tulkinta

Katso myös tutkimuksen 3836 S -AllIgE tulkinta. Ruoka-aineet (fx14) koostuu seuraavista IgE-luokan vasta-aineista: tomaatti, pinaatti, kaali ja paprika.

Tutkimus S -Fx14Ryh päivitetty 16.11.2009 / LL

Sivun alkuun

Viimeisin päivitys: 26.04.2024 klo 00:42.