HUS Diagnostiikkakeskus

Tutkimusohjekirjan etusivulle

Ruokaryhmä (fx7), IgE vasta-aineet, seerumista

20277 S -Fx7Ryh

Tiedustelut

Allergiatutkimukset, puh. 050 448 5262

Yhteyshenkilöt

kemisti Katariina Alagrund: katariina.alagrundathus.fi / 0504272475 ja lääkäri Anna Lempiäinen: anna.lempiainenathus.fi / 040 6411470

Näyteastia

Seerumi-geeliputki 5 ml

Menetelmä

Akkreditoitu menetelmä, mukautuva pätevyysalue. Immunofluorometrinen. Phadia ImmunoCAP.

Akkreditoitu testauslaboratorio T055

Tulokset valmiina

3 työpäivässä

Viitearvot

KAIKKI alle 0.35 kU/l

Tulkinta

Katso tutkimuksen 3836 S -AllIgE tulkinta. Tutkimuksessa määritetään IgE-luokan vasta-aineita seuraavia ruoka-aineita vastaan: tomaatti, leivinhiiva,valkosipuli, sipuli ja selleri.

Tutkimus S -Fx7Ryh päivitetty 06.03.2014 / LR

Sivun alkuun

Viimeisin päivitys: 20.04.2024 klo 00:43.